Thailand dag 8-10 :)

Japp nu ar vi pa koh chang :) Jatte fin o med helt makalosa strander. Valdigt lugnt pa fest fronten om man jamfor med hur vi hade det pa koh samui dar var det party party :) Men vi har partat lite har med. Var faktiskt ute och shaka rumpan i lordags. Blev inte sangdax forran halv fem. gissa om vi var trotta dan dar pa! Vadert har helt underbart har. Stralande solsken bada dagarna vi varit har. Hoppas det fortsatter for da kommer vi se ut som tva branda pepparkakor nar vi anlander hem! Har dock blivit ett missode. Blev av med 12 000 bath pa hotell rummet. Valdigt klantigt av oss att inte lasa in pengarna och trakigt och obehagligt att nagon gatt igenom vara grejer. var bara pengarna som blev snodda! Men det ar ju inte hela varlden. Har polisanmalt det har nere , sa vem vet kanske kanske kan jag fa tillbaka pengarna pa forsakringen, hoppas iaf!

Ah vi lever livet som sagt, ska snart ga ut och ata pa resturang. Kanns sa lyxigt att gora det. Hur ska det ga nar man kommer hem till Sverige,

Ah josses holl pa att glomma detta, gissa vilka vi traffa pa i bangkok i torsdags, saa ballt! Ni kan ju kolla pa bildbeviset har nedanfor :)


Hoppas ni har det underbart dar hemma!
puss&kram


                    

Thailand dag 4-7 ;)

Hej pa er!

vi har det super har nere.vi borjar bli riktigt bruna och fina. Fast jag (kamilla) fjallar lite bara for att jag brande upp mig forst dagen, smart kamilla verkligen!

I mandags var vi pa snorkeltur till Koh Tao och ett natureservat som kallas paradiset och tro mig det var det verkligen. Jatte harlig dag. Ella var helt betagen av alla fiskar, det var det basta hon nagonsin gjort for att citera henne ordagrant!

vi har ocksa vart ute och partat en hel del, traffade lite trevligt folk pa hotellet som nu har blivit vara vanner!
Vadert gar upp och ner men idag sa har det varit jatte harligt vi har legat pa stranden hela dagen. Ella kopte grillad majskolv och jag en kyckling bit valdigt lyckat da alla rabies hundar blev intresserade av mitt kak!!

Vi har ocksa varit hos en skraddare och sytt upp varsin klanning. Jatte fina blev dem. Fast lite kranligt hit och dit var det och vi var lite sma sura pa dem for att de tog san tid!

Imorgon aker vi till Bangkok for att senara ta oss vidare till Koh chang!

hoppas allt ar bra hemma!
kramar Kamilla & Ella


Thailand dag 1-3

Tjena! NU ar vi antligen i thailand. Resan var svin jobbig tog nastan tva dar att komma till Koh samui, nu ar vi i Chaweng! Har badat och solat i tva dar. Brant oss, sa vi ser ut som kraftor. Sota sadana dock!

Bodde pa ett jatte fint hotell de forsta tva natterna. Vi kande oss som lyx prinsessor om man jamfor med det hotell vi bor pa nu. Men det ar billigare och helt ok. Vilket ocksa betyder att man kan shoppa mer!

Har redan lyckats gora varldens tabbe. badade med rumsnyckeln. jag vet idiotiskt ide. tappade da denna metall bricka man ska satta i for att fa el i rummet. haha men arliga som vi ar...not. latsades vi som inget hant eftersom man inte lamnar in nyckeln. Och det verkar funka. Vi har lart oss att inte bada med nyckeln i fortsattningen :)

Saknar alla hemma, fast vi trivs som fiskar i vattnet har i vart paradis :)

puss
Ellis & Kamy

Thailand imorgon!!

tjohoo :D
Äntligen ska vi åka iväg på våran efterlängtade resa till Thailand. Åker i morgon bitti. Har fått sjuhundra förvarningar och saker jag inte får göra av morsan. Hon är skit orolig!

Men jag lovar mamma ska inte äta några svampar,!!

:P

Ha de bra, kommer blogga från värmen där nere!
pusshejs


RSS 2.0