Friday with "18 karat gold"

Fredag, ah de lyckas alltid bli en himla bra dag, kan inte förstå detta ;P Helgen är fullspäckad med massa kul!
 Har hittat en ny låt från Johnossi, tror dock inte att låten är ny i sig så, men har aldrig hört denna förr!

Lyssna in ;)



Ha en underbar fredag!
// Kämy *

Thursday and "Shout Out Loud" in my heart

Har pluggat hela dagen, all denna grammatik blir man tokig eller tokig! Men men de är bara att kämpa på någongång ska det väl sätta sig...hoppas jag :)

Längtar till Sommaren och Hultsfred, helt sinnessjukt att The Killers kommer till Hultsfred. Enda Sverige spelningen dom gör detta år vågar jag nog säga!

Längtar tills ikväll med, då kommer en mycket speciell person som jag nästan längtat ihjäl mig efter! <3

Ett annat band som också skulle vara helt sinnessjukt om de kom till Hultsfred är "Shout Out Loud", shit vad jag ska hålla tummarna för att de ska dyka upp på spelprogrammet, hoppas, hoppas!


Ha de gott! // Kämy*


Please, Please-Shout Out Loud


Shut Your Eyes
Shout Your Eyes- Shout Out Loud

Lykke Li, och så är det Onsdag med!

En bra Onsdag har det vart idag, jobbade en sväng, sen in till stan och shoppa födelsedagspresent. Hann med en fika med tjejerna också :) Sen har dagen rullat på, ska snart gå och lägga mig är urtrött men nöjd med dagen!


Lykke Li har jag diggat till denna dag! Sjukt bra är hon, verkligen ett speciellt sound!




Breaking It Up




Tonignt


Ha de gott!
/ Kämy *

Johnossi

Det var en nära vän till mig som fick mig att bli helt insnöad på Johnossi, luta er tillbaka och njut, grymt bra är dom!




 PS. Det finns fortfarande biljetter kvar till The Killers konserter i London . ett fåtal är det, men är du snabb kan du till och  med få en hyfsad plats! Bara att gå in på: http://www.ticketmaster.co.uk/


 // Kämy *

Gåshud :)

Var inne och kollade runt på klara artister inför Hultsfred 8-11 juli. Hittade jag denna artist, nämligen Regina Spektor.  Lyssna in en av hennes låtar här, skit jag hade gåshud hela låten :S

/kämy*


The Kills

Ett ganska så nytt band, hittade dem av en slump på youtube. Riktigt bra är dom, kanske lite speciell musik, kan tänka mig att de verkligen inte går rakt in i hjärtat på alla.
Bandet släppte sin första skiva 2002. Inte så måna spelningar i Europa för tillfället, är man ett superfan är de så fall 16/3 i Berlin som The Kills gör sin enda Europa spelning!


Några smakprov från The Kills


Tape Song-The Kills


Black Ballon-The Kills


Ha de gött!
/ Kämy *


Vad kan passa bättre än Coldplay en dag som denna!

En regnig lördag är det, vad kan då passa bättre än lite skön musik, en stor godis påse och en skön plats att bara ligga och slappa på!

Idag är det ColdPlay som gäller på min cd-spelare ;P

Några utav mina absoluta favoriter från ColdPlay











Ha det super bra!
Puss&kram
Kämy *

Biljetter till ColdPlay 22/8

Tänkte tipsa om, att det fortfarande går att få tag i biljetter till Cold Plays konsert på Stockholm Stadion den 22/8, på en sida som heter:

http://www.biljett24.se/index.php?cPath=102

Finns väl alltid biljetter på tradera.com att få tag i med!

/ Kämy*


Oasis

Bandet, som har oslagbara hits som "Wonderwall, "Don´t look back in anger" och många många fler. Är alltså på G igen, nytt album som verkligen är värt att lyssna in, dessutom gör dom just nu en världsturné med två spelningar i Sverige, är nog kört att få biljetter nu, men coolt att respekterade band som Oasis väljer att lägga två spelningar i lilla Sverige :)

Vill du veta mer om Oasis, gå in på;
http://www.oasisinet.com/Index.aspx

En gammal goding from Oasis



En av de nya hitsen!



Ha en super skön fredag :)
puss6&kram Kämy*

The Killers

Härlig dag, jobb, jobb och återjobb, ska iväg till nästa jobb snart!
Har suttit och letat efter några The Killers låtar på youtube, men jag börjar fundera på om de ens har gjort någon riktig musikvideo till dessa låtar som jag letat efter, har ni hittat dem please let me now!!

Tänkte att alla har ju säkerligen tröttnat på "Human" vid det här laget, så då tänkte jag tipsa om "Spaceman" och "Dustland Fairytale" som är grymt bra låtar och dessutom tio ggr bättre än "Human"!

Lyssna och njut! ;P






Välkommen till min nya blogg!

Tja!

Kamilla heter jag, fast kallas mest för Kämy ;P
Älskar musik, men missförstå nu inte, jag är alltså ingen musiker av något slag! Utan bara en vanlig tjej som diggar musik. Kan i och försig spela fiol om det nu imponerar :S haha!

Är en allätare men favoriträtten är väl The Killers eller möjligtvis Cold Play :)

Är ni precis som jag en helt vanlig person som diggar musik, ah då har ni hamnat rätt! 

Ha de gott!
puss&kram Kämy 




 


RSS 2.0