Living my life

Så var denna sköna helg över. Har hunnit med mkt denna helg, tyvärr inte att tvätta bilen menn får väl göra det i veckan. Kan inte riktigt förstå dem som tycker det är kul som tex Fia, kommer du och tvättar min bil med lr? :P
Har suttit med engelskan hela helgen hoppas verkligen att de kommer ge goda resultat.
Ska ha redovisning om US Congress imorgon. Världens krångligaste, fattar inte vad jag tänkte med när jag valde det, men lycka till Kamilla, du är bäst du kommer klara det :D

Haha måste peppa mig själv, försökte få lite uppmuntran av mamma förut men det vart inte mkt till feedback det :S

// Kämy


Lugn lördag i solen

Idag är det lördag och äntligen är det helg. Den här veckan som vart har varit maxad. Hoppas nästa vecka blir lite lugnare:D

Var och kollade på Elfsborg- Malmö i onsdags. Skitbra match riktigt spännande på slutet. Lyckan var ju att Elfsborg spöade malmö som för övrigt var riktigt vassa!
Gött med seger!!

  
Syrran               me
 
Elfsborg          -    Malmö

Torsdag och Fredag var det utbildning på Skara Sommarland. Väldigt trevligt och lärorikt. Det kommer bli en skit kul sommar det bara känner jag på mig :P

Hade vattengympa avslutning i torsdags med. Tråkigt att det är slut. Vet ju inte om jag får ha det till hösten eftersom jag ska operera mig, men vi får la se. Blev iaf avtackad med blommor och så fick jag jätte fina snaps glas med Lasse Åberg motiv. Blev jätte rörd, känns fel att de ska köpa present till mig men men super glad blev jag!!



Coolt va? Ella's mästerverk. Hon är verkligen grym på att fläta!!

Nu ska jag ut i solen och jobba på brännan!
// Kämy


Finns alltid något som gör dig glad, var dag!

Okey, jag sitter här och försöker jag tänka efter vad som har gjort mig glad idag.

Det första jag kommer att tänka på var när jag drack en Cafe Latte i personlrummet på skolan. Deras kaffemaskin är expert på att göra cafe latte, väldans tur att jag hitta de två spännen i väskan efter att nästan ha grävt igenom den, annars hade det minnsan inte blivit något kaffe för där går det inte att snylta och låtsas att man betalt i kaffekassan.
Fast jag brukar alltid få så dåligt samvete efter ett tag, så nu har jag börjat med att lägga i en femtio eller tjugo lapp direkt. Så kan ingen kalla mig för snyltare längre iaf!

Det andra jag kom att tänka på var att jag ringde och bjöd in mig själv på middag hos mormor förut. Perfekt, behöver inte laga mat själv, behöver inte köpa mat, utan helt gratis och så är det alltid lika gott varje gång man kommer, kan det bli bättre!?

Ah ni förstår vilken häpnadsväckande dag jag har haft idag!

Nu är det träning som gäller, och träning blir man ännu gladare av :D




// Kämy



Visst är den superfin! Fick den av Tilda, hon har målat den själv.
 Du är en sann vän du :)












Tråkig dag

Har världens träningsvärk efter att vi spela innebandy cup igår, men shit vad kul vi hade :) Idag har det hitills varit en tråkig dag med mycket att göra ch än är dagen inte slut tyvärr.
Ska till simhallen och träna simgruppen, sen är det vattengympa mm väldigt skönt med tränigsvärk...inte!

Ha de gott!


Hätmade ut  biljetterna idag, till matchen på Onsdag i Borås. Ska bli så kul det är bara syrran och jag som ska åka :P









// Kämy

En solig måndag

idag har jag tillbringat min tid med farmor och farfar. Vi har haft en jätte fin dag, känns som man får passa på, när man har tid över för de börjar ju bli gammla och ingen vet hur länge de orkar hänga i tyvärr...

Har hunnit med att ha vattengympa och simskoleavslutning med. Fast jag är helt slut nu, så de blir sova som gäller.

Sov gott!

Hittade ett kort från i lördags iaf. Jag, Linn och Ellis fastnade på kort på boggan :)



Ett jätte bra band från USA, är "Cobra Starship" värt att digga in! Tyvärr hitta jag ingen vettig musik video för massa nerds har gjort egna hmm...


Segbaksmälla och en guldstjärna för klantighet...suck

Riktigt lyckad uekväll igår. Förfest hemma hos fia med sexparty, så där försvann hela lönen..haha skoja :P
Ne men de vart kul, jag och fia hade det som överraskning så ingen av de andra visste något innan.
Efter det var de boggan som gällde. "Stjärnan Agnes" var där och uppträdde i knappt 25 min sen hade hon väl inga fler låtar eller nått, inget vidare om du frågar mig.

Gjorde en jäkla tabbe nu precis. Skulle lägga in bilderna från igår och fias födelsedags fest. Men vad lyckas jag göra, jo radera varenda bild, så klantigt en riktig guldstjärna till mig för att jag för huvudtaget lyckas, sanslöst trött blir jag på mig själv... SUCK!

Jag fortsätter nog att lyssna på White Lies, (grymma by the way) och inte göra något, är nog bäst så lyckas med nada idag. Undra om jag ens får detta inlägg publicerat?

Auf Wiedershen!


http://www.youtube.com/watch?v=a6jRdEy1dGI


"Tonight I have to leave it"

Har precis vart och vaccinerat mig, jag och ellis ska ju åka till thailand i maj, längtar så sjukt mkt!
Trodde att det skulle göra jätte ont, fast de kändes knappt när hon stack mig, löjlig man är hm :)
Ska iväg och jobba snart, men just nu sitter jag och letar resor runt påsk men alla är svindyra usch vad tråkigt, blir nog hemmaplan runt påsk. Garanterat bäst för ekonomin med :D
 Ha de gott!




Är det italienska eller inte?

Asså vad är det för fel på mig? Jag har blivit helt kär i en låt som är på italienska (tror jag iaf ), hon sjunger så fint och känslosamt. Fast musiktypen är egentligen inte i närheten utav det som brukar dunka i mina högtalare.
Har vart helt betagen, den har liksom gått på repeat hela dagen. Sen spela jag den för syrran och hon bara skaka på huvuet och undra om jag var sjuk? Hm undra vad hon mena med det??

God natt!


RSS 2.0