Måndag kväll

Måndag kväll, och jag mår sådär. Hoppas att jag inte åker på maginfluensan bara. Har varit rätt utsatt där jag jobbat de sista månaderna. Men har klarat mig än så länge. Peppar peppar ta i trä, eller hur man nu säger haha!

Händelserik helg har det varit. Gjorde högskoleprovet i lördags. Kul att ha provat på det, känner mig dock inte lika nyfiken på svaret hm. Vissa saker kändes bra, men en del gissa jag hej vilt på :) Men det är verkligen ett annorlunda prov om man tänker på de olika typer av prov man gjort innnan i skolan.

På lördagkväll vart de party. Firade fia eftersom hon fyllt tjugo. Var rätt sliten efter att ha varit igång hela dagen, så jag var inte i mitt ess men vi hade kul ändå! Vi och tusen andra eftersom det var lönehelg, lovar att man i princip bara hade 10cm åt varje håll att dansa på!

Söndagen var en go baksmälla dag..hm eller inte. Var på simtävling med mina simmare. Så jag har fått in allt man kan denna helg!!

Nu är det dags för sömn, jobb väntar imorgon !!
 
Godnatt!


Diggar Darin's nya låt; Runaway :D


Grattis i efterskott gumman!

Sömnig

Trötter är vad jag är. Även om kl bara är halv elva typ, så blir de nog sova. Gud vad skönt det är att sova.
Fast ganska tråkigt om man tänker på att man sammanlagt sover bort 1/3 av sitt liv :S

En skön låt att bara slappna av till och glömma allt för en stund.

/ Sov gott!




Hemligheter har vi alla...

Idag hade jag tänkt att jag skulle få "SÅ" mkt gjort.
Det vill säga:
Tvätta
Städa
Plugga på högskoleprovet
rensa ut lite kläder
 osv.

Men vad har jag gjort? Jo jag har suttit med näsan i en bok hela långa dagen. Mina nackmuskler värker och ögonen känns helt borta. Läste "Mina hemligheter" av Sophie Kinsella. Fan vilken bra bok det var. Ena stunden bröt jag ihop i asgarv, men i nästa stund lipa jag som en gris, ah det var en helt sanslöst bra bok!! Känns så tomt nu när jag har läst ut den.

För övrigt har det inte hänt så mkt som sagt. Ella och jag har bokat flyget från bankok till Koh Samui, blev ett jätte bra pris :D På tal om thailand åkte Isak idag. Känns som jag saknar honom ännu mer, nu när han är (påväg till) i thailand än när han är hemma i varberg. 
Jag är löjlig eller hur? 

Hur som helst, ha en skön kväll och läs Mina hemligheter av Sophie Kinsella!!


Följ med Emma i hennes liv som är fullt av hemligheter, kärlek,
avslöjanden och en hel del pinsamheter. Bjuder på skratt, tårar
och allt annat som en bra bok ska innehålla.





 

The Killers - This Is Your Life


The Killers
This is your life
Day&Age




Lyssna och läs texten, helt magiskt :D


"This Is Your Life"

Candy talks to strangers
Thinks her life's in danger
No one gives a damn about her hair
It's lonely down on Track Street
She used to go by Jackie
The cops, they'll steal your dreams and they'll kill your prayers
Take a number where the blood just barely dried

Wait for something better
No one behind you
Watching your shadows
This feeling won't go

Crooked wheels keep turning
Children, are you learning
Acclimatize but don't you lose the plot
A history of blisters
Your brothers and your sisters
Somewhere in the pages we forgot

Take a number Jackie
Where the blood just barely dried
You know I'm on your side

Wait for something better
No one behind you
Watching your shadows
You gotta be stronger than the story
Don't let it blind you
Rivers of shadow
This feeling wont go

And the sky is full of dreams
But you don't know how to fly
I don't have a simple answer
But I know that I could answer
Something better

This feeling won't go

Wait for it
Wait for it
Wait for it
Wait for it




Utslagen och stressad

Har tapetserat om lite :) Man kan göra så många roliga grejer och urenkelt är det också. Annars hade aldrig jag fixat det kan jag villigt erkänna :P

Annars ligger jag här i soffan med huvudvärk, halsont och är bara allmänt utslagen :(
Himla typiskt, har klarat mig hela vintern trots att alla runt omkring mig varit gör sjuka. Men hepp nu vart de min tur.  Hoppas de inte blir värre än såhär bara. Ska åka till Borås i helgen med mina simmare, vore just snyggt att smitta ner alla dem.

Försöker plugga på mitt engelska prov, men de går så trögt. Får skärpa mig nu, för de måste gå in annars är jag körd...

Måste återgå till pluggandet!
bye bye :P





En solig tisdag

En skön dag med sol och värme. Äntligen vaknar man till liv och börjar inse att våren faktiskt är påväg härligt, härligt!
Har shoppat en ny bikini med. Tänkte att jag skulle ha en ny när jag och Ellis åker till Thailand. Känns som de kryper allt närmare och närmare. panik har massa saker att fixa.
Har dessutom fått för mig att göra högskoleprovet. Vad nu det skulle vara bra för men iaf, känns som man kanske ska börja plugga lite för det ehh...
 
Men nej, ingen panik solen lyser ju utanför och värre problem kunde man haft. Ska nog gå ut och gå en sväng. Mig blir glad av sol :P 

pöss!






                                                                                                 Nya bikinin :)






 

Metro Station har gjort en cover av Good Charlottes låt 
"I Don't Wanna Be in Love"
Asbra om du frågar mig!!

Underbar långhelg

Längesedan jag bloggade nu, sorry! Har varit ute på lite äventyr och inte haft en tanke på bloggen faktiskt. Har varit i varberg hos Isak, mysigt var det :P Sen var det party med tjejgänget igår.
Tack för en underbart rolig kväll!
Ingen vidare baksmälla eller några sorliga minnesluckor dagen efter heller,  trots att de blev en hel del mängd. Det är vad jag kallar lyckat!!

Har fått spotify av Isak,  är helt besatt av detta. Helt underbart bra med spotify! :D

En annan sak som är lite crazy, var att imorse eller ah vid tolv någon gång när jag vakna till liv och skulle tvätta bort gårkvällens smink upptäckte jag att mitt läppglans fortfarande var kvar. Inte jätte mkt men det glittrade ändå om läpparna. Och då hade jag alltså smetat på mig det vid tolv typ, när jag och Ella, ordentliga människor som vi är, stod och köade in till Boggan. Snacka om oslagbart läppglans :P 

Ha de bra och sov gott!



En tankspridd tisdag

Idag har jag haft en helt ledig dag från allting som innebär jobb. Började plugga engelska grammatik men gav upp efter en timme. Efter det har jag bara flummat omkring här hemma. Har känts skönt att man sluppit jobba idag, då jag har en jäkla värk i munnen. Var hos tandläkaren igår och byte tråd och spände åt tandställningen.
Har haft så ont i dag att jag nästan börjat ifrågasätta mig själv varför jag kom på den briljanta ide'n att möblera om  hela käkpartiet, betet, munnen ah alltihop.

Men vill man bli fin får man lida pin så tråkigt är det bara! 


En annan sak när man är ledig, det är att man börjar fundera alldeles för mycket och man har för mycket tid att se allt omkring sig, Typ den stora tvättkorgen med smutstvätt, alla damråttor här och där, tråkigt det där...
Men jag tog tag ialla fall tag i tvätten. Mamma blir ju så glader när man gör detta och det är ju roligt!

Nu ska jag gå och lägga mig, kanske vaknar jag upp utan "tandställningsvärk" imorgon :D

puss& godnatt

Hittade en asbra låt idag, lyssna och börja digga :P


Hel bra helg!

Igår var det en helt underbar dag. Jag och Tilda var i gbg hela dagen. Shoppade och strosade omkring på dagen, och fyndade i massor, jösses vart vi än gick in så var det rea och nedsänkta varor, de gillar vi :D Köpte bland annat ett par svarta chinos för 64,50kr och en schysst topp eller t-shirt från beyond retro! Roligt förresten att de öppnat det i gbg så man slipper åka till sthlm!!

På kvällen blev det resturang besök och Mary Poppins på Göteborgs Operan. Hel bra var föreställningen  så en perfekt och mysig dag i Göteborg hade vi igår! Tack för det tilda :P

Idag har dagen mest rusat förbi tycker jag inget speciellt med denna dag direkt. Just nu sitter väl halva sverige och kollar på Beck, men jag ska nog gå och lägga mig. Är alldeles jätte trött!

Men nu glömde jag nästan berätta om att jag faktiskt hade namnsdag igår fast alla glömde den utom tilda förstås :D
Men iaf i morse påminde jag min familj om denna bortglömda dag, jag tror de fick lite dåligt samvete för när jag kom från jobbet hade de gjort vaniljbullar...mums mums!!

Sov gott!


Tilda och jag från i somras :P

 

Sysslolös, inget jag lär drabbas av!

Den här veckan har gått med snigelfart tycker jag. Men det känns ändå om jag brukat den till max, det har varit tusen saker varje dag. Har tyvärr en ruskigt lång lista med saker som bara måste göras omgående. Men inte får jag panik för det ehh...nej nej :S

Imorgon ska tilda och jag fara till gbg och mysa runt en hel dag för att sedan gå på Mary Poppins på kvällen. Shit jag måste ju skriva ut biljetterna, vore just snyggt att komma dit utan dem hm!

Ah sysslolös lär jag inte bli i detta liv :P

Nu måste jag rusa iväg till jobb nummer 2 för dagen.
Ha de gott!


Tuesday

Så typiskt!

Jag ska sätta upp en tavla i mitt rum med kort från mitt lilla men händelserika liv, vågar jag nog påstå. Har tagit mig en månad eller två att hitta och göra iordning på de bilder som jag vill ha på min tavla. Så ska jag gå fram och framkalla bilderna, vad tror ni, jo givetvis har affären inte öppet just denna dag i veckan. Typiskt tänkte jag nu kommer det ta två månader till innan den tavlan hänger på väggen. Sen när jag kommer hem frågar mormor mig varför jag inte gör det på internet. Där stod jag som ett frågetecken och bara ah just det...
Jag, inte mormor ska ju tillhöra den nya generation som lever genom internet, hm pinsamt...

Har beställt en bikini från HM idag. Måste ju ha en nu när man om ett par månader ska åka till det varma paradiset. Tyvärr kommer jag väl möta både en och en annan som har exakt likadan bikini, de är ju ändå HM billigt och snyggt, men budgeten är stram kan jag tala om så jag får ta den smällen. Kan ju hoppas att ja inte möter någon tvilling i thailand iaf :P

Ha de göttan!

Go låt från The Caesars!


Tårtkalas två dar i rad!

Det blev tårta igår hos Annika en jätte smaskig en , som Annika gjort alldeles själv (tror jag) :P
 Och tårta blev det även idag då gabby fyllde år.  Fast den tårtan hade hon inte baktat själv men gudars vad god den var!!

Så nu har jag varit på födelsedagskalas två dagar i rad med tårta, god mat och goa vänner, snacka om att livet är för bra ibland!

Nu ska jag gå och lägga mig, jobb väntar imorgon bitti.

Sov gott!


Ser rätt smaskig ut vaa? :P


Nice to sleep

Åh idag ville jag verkligen bara ligga kvar i sängen. Jag hade kunnat göra det hela dagen. Bara sova och sova. Men inte då, ne man kan ju inte sova bort sitt liv, så jag masade mig upp. Ska snart iväg och jobba några timmar sen blir de förhoppningsvis tårta hos annika :D

Ha en skön söndag!


RSS 2.0